لیست اختراعات پويان پير دير
در حال حاضر در بيمارستان ها و ديگر مراكز درماني در شرايط اورژانسي و يا نياز به احضار پزشك از شيوه هاي سنتي به صورت فراخواني صوتي، تماس هاي تلفني و در مراكز پيشرفته تر از پيجرهاي الكترونيكي همراه استفاده مي شود. اما همواره به دليل عدم تخمين فاصله ي كادر بيمارستاني و كاهش قدرت تصميم گيري در شرايط بحراني، امكان فراخواني نزديك ترين و مجرب ترين كادر مربوط وجود ندارد اين امر سبب بالا رفتن زمان رسيدگي به بيمار مي شود امكانات كنوني نيز به منظور موقعيت يابي در محيط هايي بسته اي مانند بيمارستان امكان پذير نيست و اين امر موجب گشايش مبحث تحقيقاتي گسترده اي به نام موقيعت يابي داخلي (Indoor Localization) شده است. شيوه هاي فراخواني كنوني به وسيله ي تماس هاي تلفني از بخش ها به كادر بيمارستاني در كنار تحميل هزينه هاي بسيار ياد مكالمات، معمولا با موفقيت كامل مواجه نشده و براي يافتن و ارتباط با پزشك يا كادر مورد نظر تماس هاي بسيار زيادي با بخش ها و ديگر مكان هاي بيمارستان صورت مي گيرد. اين امر اتلاف وقت و هزينه ي بسياري را بر دوش مجموعه قرار مي دهد. در اين اختراع براي سنجش و محاسبه فاصله دقيق مكاني و زماني پزشك و يا كادر مورد نظر و موقعيت يابي دقيق در محيط بسته (Indoor Localization) راهكاري ارايه شده است كه همزمان سبب كاهش هزينه هاي جاري سيستم هاي فراخواني، بالا بردن سرعت و دقت دسترسي مستقيم به كادر مورد نظر نيز مي شود، به بيان ديگر اين سيستم به نوعي يك پيجر موقعيت ياب دو طرفه درون ساختماني هوشمند با قابليت فراخواني بهينه ترين كادر از نظر موقعيت و تخصص است. همچنين اين سيستم با ثبت و ارايه برنامه هاي روزانه و جزئي كادر بيمارستاني، امكان يادآوري فعاليت هاي آنان به صورت هوشمند به همراه ذخيره سازي تجويزها و درخواست هاي پزشكان از كادر را دار است.اين سيستم با استفاده از شدت سيگنال هاي دريافتي فرستنده-گيرنده هاي متحرك كه مي توانند در قالب كارت هاي هوشمند سيستم، دستيار شخصي ديجيتال و يا تلفن هاي همراه هوشمند پياده سازي شوند و فرستنده-گيرنده هايي كه در نقاط مشخص و محاسبه شده از ساختمان نصب شده اند، بستر لازم براي موقعيب يابي، فراخواني دوطرفه، اعلام برنامه ها و ديگر قابليت هاي سيستم را فراهم ميسازد.
دستگاه روميزي تمام اتوماتيك و هوشمند سوراخ كن بردهاي مدارات الكترونيكي اين دستگاه نمونه اي كاملا كوچك و روميزي است كه با دريافت اطلاعات از نقشه هاي ديجيتالي رسم شده در رايانه ها توانايي ايجاد سوراخ هاي مشخص شده در نقشه را دارا مي باشد. اين اختراع با دقت يك ميليمتري خود مي تواند هزينه ي بسيار زياد دستگاههاي CNC . دقت و سرعت پايين در كارگاههاي دستي را از بين ببرد. اين دستگاه از يك برنامه براي انتقال اطلاعات برنامه هاي نقشه كشي با فرمت CAMCAD استفاده مي كند و مختصات دقيق سوراخ ها را با استفاده از مدار كنترل به سيستم مكانيكي ريل و رزوه براي حركت دريل در مختصات x و y مي دهد و دريل سوراخ ها را با سرعت و دقت بسيار در صفحه بر روي ريل نگهدارنده ايجاد مي نمايد.
دقت در اندازه يگري ، بله، عبارتي سال هاي سال پيش توسط برخي از دقيق نظران انديشمند مطرح گشت و امروزه از اهميت بسيار بالا و ويژه اي برخوردار است. امروزه ابزاره بسيار زياد، پيچيده و مختلفي براي بالا بردن اعتبار و دقت اندازه يكاها توليد و ارزه مي گردد كه با دنياي ديجيتال گره خورده است. دستگاه معرفي شده اينجانب كه آماده به ثبت رسيدن در اداره مالكيت هاي فكري بوده و به علت تغيير قوانين اداري آن به تعويق افتاده است،ادقامي از چند دستگاه مختلف اندازه گيري است كه مهري بر تاييد ارقام حاصله از آن ها وجود ندارد و يك ميكروكنترلر ، دستگاهي با عنوان پرگار ديجيتال ساخته كه حتي مدعي منحصر به فرد بودن آن در سطح بين المللي را نيز دارم. اين دستگاه علاوه بر اندازه گيري ديجيتالي زاويه ها (گونياي ديجيتال) مي تواند واحد طول را نيز به صورت دقيق اندازه گيري نمايد. همچنين به كمك اين دو واحد، توانايي اندازه گيري دقيق و ديجيتالي ديگر واحدهاي مرتبط از جمله نسبت هاي مثلثاتي و ... را نيز داراست همچنين اين پرگار مي تواند دايره هايي با شعاع هاي دقيق رسم كند. اين پرگار جديد و جالب يك نمونه ي طراحي كاملا صنعتي و قابل ارائه به بازار است كه با شيوه استفاده آسان آن مي تواند نه تنها به مراكز علمي، صنعتي و طراحي كمك شاياني كند، بلكه قادر است مورد استفاده آسان دانش آموزان و دانش جويان قرار گيرد. سادگي مكانيزم اين طرح از جمله ويژگي هاي بارز و منحصر به فرد آن است. اين پروژه از دو فاز تشكيل گرديده است، در فاز اول همانطور كه قابل مشاهده است، با تغيير مكانيكي پرگاري ، و يا افزودن محوري پيچي ، تغييرات درجه اي را به تغييرات طولي تبديل نموده، و با استفاده از يك قطعه «ولوم» حساس، اين تغييرات را به ميكروكنترلر وارد گرديده است، با برنامه ريزي اين آي سي موجود تنها با درجه بندي اندازه ي تغييرات به نتايج دلخواه دست پيدا مي كند. در فاز دوم طرح با طراحي مدار به صورت «اس ام دي» اندازه مدار به حداقل اندازه ممكن كاهش يافته و صفحه نمايش و خود مدار بر روي پرگار قرار مي گيرند كه در واقع مرحله پايلوت طرح است.
موارد یافت شده: 6